Menu

Ante

Fase 2 ante – toepassing & gebruik

■ Rosel Heim fase 2 ante is geschikt voor de huid van mannen, vrouwen en kinderen. De lichte emulsie is perfect voor herstel van de huid wanneer deze behoefte heeft aan extra voedingsstoffen. Zoals na verbranding, bestraling, beschadiging of voor en na een operatie.

■ Breng ante ’s morgens en ’s avonds na de eventuele reiniging van je huid aan. Even in laten trekken en daarna de dag- of avondverzorging aanbrengen. Ook verdelen over de lippen, hals, nek en decolleté.

■ Enkele weken voorafgaand aan een chirurgische ingreep kun je de huid optimaliseren door de ante meerdere malen per dag aan te brengen. Na de operatie ook weer zo gauw mogelijk herhalen. Het resultaat is een snel en mooi herstel zonder zichtbare littekens.

■ Ante is uitermate geschikt om huidveroudering te vertragen en kan als serum onder de dagcrème of avondcrème worden gebruikt voor extra regeneratie.

■ Ook te gebruiken als extra bescherming tegen de nadelige effecten van de zon.

■ Ante bevat de werkstof zelloxan. Zelloxan reguleert de celstofwisseling en maakt de huid gezond en stralend op elke leeftijd.

De schoonheidsspecialiste adviseert wat voor jouw huid de beste toepassing is.

Rosel Heim fase 2 ante werkt eveneens:
als oogcrème  |  als aftersun