Menu

Sonnen

Sonnen – toepassing & gebruik

■          Rosel Heim Sonnen is geschikt voor de huid van vrouwen, mannen en kinderen, op iedere leeftijd. Bevat titaandioxide, zinkoxide. silica en kaolin. Deze 4 stoffen weerkaatsen tesamen het gehele UV-spectrum . Ze mogen niet door de huid dringen; daarom is het titaandioxide extra ommanteld en worden geen nanodeeltjes gebruikt.

■          Sonnen werkt reflecterend, de mate van bescherming wordt verkregen door de emulsie vaker maar toch steeds dun op te brengen.

■          Het is niet eenvoudig om op een juiste manier met de zon om te gaan. Zonder zon kunnen we niet leven, bij te weinig zon verzwakt ons immuunsysteem, wordt geen vitamine D aangemaakt en vermindert de botopbouw. Bij teveel zon kan zonnebrand ontstaan, net zoals huidbeschadiging en huidkanker.

■          Een gezonde huid ‘weet’ hoe met de zon om te gaan, zodat er van de zon genoten kan worden zonder huidbeschadiging. Belangrijk: iedere dag kwartier buiten lopen met blote armen en bloot hoofd en niet te lang in winterkleren blijven lopen.Op ’t heetst van de dag schaduw opzoeken en siësta houden.

■          Bij ernstige huidziektes en bij een te dun ( gemaakte) huid is deze Sonnen ook verkrijgbaar als ’sunblock’.

■          Het frambozenpitextract is de meest effectieve antioxidant om te voorkomen dat de huid door vrije radicalen wordt beschadigd.

Rosel Heim Sonnen  werkt eveneens:

als dagcreme |  als aftersun