Menu

“Tot eenvoud en tot vanzelfsprekendheid komen,
tot datgene wat de natuur ons voorhoudt”

Rosel Heim

Bij alle producten van de firma Rosel Heim wordt rekening gehouden met de natuurlijke functies en afweermechanismen van de huid.De toegepaste grond en werkzame stoffen komen overeen met de huideigen stoffen. Zij worden op dezelfde wijze door de huid geaccepteerd .Daarom zijn zij veel effectiever en worden zij aanzienlijk beter verdragen dan de stoffen die de huid niet kent.

Als conserveringsmiddel voor de producten worden geen bactericide en fungicide stoffen gebruikt. In plaats daarvan worden alternatieve methoden en middelen, bijvoorbeeld sterkere verhitting bij de productie of bacterieremmende reukstoffen, toegepast om een toereikende conservering te waarborgen.Omdat er, in tegenstelling tot gestandaardiseerde chemische producten, overwegend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, kan de kleur en consistentie van de producten variëren zonder dat hierdoor afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit.


Over Rosel Heim

ProductenU kunt eenvoudig producten bij mij bestellen door contact op te nemen via Whatsapp. Dit kunt u doen door op de whatsapp knop in het grijze vlak te klikken en direct een gesprek te openen of door handmatig een whatsAppje te sturen naar het aangegeven nummer.Omdat ik het belangrijk vind u van advies op maat te voorzien en u de juiste producten voor uw huid wil aanbieden heb ik geen webshop maar kunt u bestellen via Whatsapp. Heel simpel; appen, betaalverzoekje en opsturen! U mag altijd vrijblijvend een appje sturen.


Alle producten bekijken
Producten bestellen?
Dit kan via WhatsApp:

Whatsapp gesprek starten


Afspraak maken?

U kunt eenvoudig contact met mij opnemen:


Appen of bellen:

Whatsapp gesprek starten


Mailen: